Почетак уличне кампање - Н1 извештава о нама

Поводом почетка уличне кампање гостовали смо уживо са Видиковца испред нашег билборда на телевизији Н1. Милош Вучковић је говорио о нашим наредним корацима и најавио је петицију са којом ускоро крећемо.

Још једном апелујемо на градску власт да обезбеди повезивање метроом Видиковца, Церака, Петловог и Лабудовог брда.

Разговарајте са пријатељима и породицом о метроу, приметићете како су слабо информисани о највећем пројекту у историји Београда који ће коштати 4.4 милијарде евра.

Заједно то можемо да променимо, крак метроа према великим насељима на југу Београда и усвајање варијанте трасе према главној железничкој станици Прокоп и КЦС је од изузетне важности како би грађани добили метро који је заиста по мери.

Наше гостовање на телевизији Н1 - YouTube

Галерија

  • Наш активиста на терену
  • У разговору са грађанима
  • Наш билборд у улици Кнеза Вишеслава

О нама

Ми смо удружење које окупља грађане, стручњаке у разним областима и ентузијасте поводом заједничког циља - побољшања постојећег плана изградње београдског метро система. Сматрамо да тема метроа није на адекватан начин представљена јавности и да је потребно боље информисати грађане о значају овог пројекта. Метро као основа јавног превоза ће формирати будуће лице града и утицати на свакодневницу свих грађана, а поготово будућих генерација.

Намера нам је да подстакнемо непосредније учествовање грађана прилагођвању пројекта београдског метроа својим потребама, кроз сарадњу са надлежним институцијама и појединцима. Сматрамо да само тако можемо доћи до оптималних решења за будући развој града.

Уколико желите да нас подржите, можете то учинити тако што ћете нас запратити на друштвеним мрежама, како бисте били у току са нашим акцијама. Такође, уколико желите да нас контактирате, можете то учинити преко друштвених мрежа или е-поштом адресе udruzenje@pomerimetro.rs

Донације

„По мери метро" је непрофитно удружење које је основала група ентузијаста, чврсто уверених да је метро по мери грађана, не само ствар јавног интереса, већ и право свих грађана. Нашу кампању и наше акције финансирамо донацијама оних који препознају важност циљева за које се залажемо и од чијег остварења у многоме зависи будући развој саобраћајне инфраструктуре Београда.

Ако желите да подржите наш рад и допринесете борби за метро по мери свих грађана, можете то учинити уплатом на наш рачун.

  • Банка: Credit Agricole
  • Број рачуна: 330-4021010-76
  • Прималац: По мери метро, Војводе Симе Поповића 6, Београд
  • Сврха уплате: Донација удружењу По мери метро
  • Шифра плаћања: 187 за уплатнице у банци, 287 за уплате онлајн.

Уплате из иностранства тренутно нису могуће, али планирамо отварање девизног рачуна за ту сврху ускоро.

Информишите се више о нашим активностима или нас контактирајте: