Формулар за примедбе - кликните и поднесите!

Од понедељка 20. септембра на нашем сајту доступан је формулар за слање примедби на нацрт Плана генералне регулације шинских система, који је на јавном увиду до петка 24. септембра. Претходно смо на наш сајт окачили шаблон за примедбу као и предложени текст примедбе, коју грађани могу скинути на свој рачунар, попунити, одштампати те предати лично или послати поштом Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове.

Од почетка ове седмице грађанима смо додатно олакшали слање примедбе путем online формулара. Користећи овај формулар, грађани не морају сами штампати и слати примедбе, већ је довољно да путем интернета попуне своје податке и напишу текст примедбе (или садрже текст предложен од стране УГ ,,По мери метро", уколико су њиме задовољни) и једним кликом примедбу достабе нашем удружењу, које ће онда у петак 24. септембра све примедбе одштампати и доставити Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове.

Рок за подношење примедби је 24. септембар. Линк за онлине формулар можете пронаћи на врху наше насловне странице - www.pomerimetro.rs - или овде.

О нама

Ми смо удружење које окупља грађане, стручњаке у разним областима и ентузијасте поводом заједничког циља - побољшања постојећег плана изградње београдског метро система. Сматрамо да тема метроа није на адекватан начин представљена јавности и да је потребно боље информисати грађане о значају овог пројекта. Метро као основа јавног превоза ће формирати будуће лице града и утицати на свакодневницу свих грађана, а поготово будућих генерација.

Намера нам је да подстакнемо непосредније учествовање грађана прилагођвању пројекта београдског метроа својим потребама, кроз сарадњу са надлежним институцијама и појединцима. Сматрамо да само тако можемо доћи до оптималних решења за будући развој града.

Уколико желите да нас подржите, можете то учинити тако што ћете нас запратити на друштвеним мрежама, како бисте били у току са нашим акцијама. Такође, уколико желите да нас контактирате, можете то учинити преко друштвених мрежа или е-поштом адресе udruzenje@pomerimetro.rs

Донације

„По мери метро" је непрофитно удружење које је основала група ентузијаста, чврсто уверених да је метро по мери грађана, не само ствар јавног интереса, већ и право свих грађана. Нашу кампању и наше акције финансирамо донацијама оних који препознају важност циљева за које се залажемо и од чијег остварења у многоме зависи будући развој саобраћајне инфраструктуре Београда.

Ако желите да подржите наш рад и допринесете борби за метро по мери свих грађана, можете то учинити уплатом на наш рачун.

  • Банка: Credit Agricole
  • Број рачуна: 330-4021010-76
  • Прималац: По мери метро, Војводе Симе Поповића 6, Београд
  • Сврха уплате: Донација удружењу По мери метро
  • Шифра плаћања: 187 за уплатнице у банци, 287 за уплате онлајн.

Уплате из иностранства тренутно нису могуће, али планирамо отварање девизног рачуна за ту сврху ускоро.

Информишите се више о нашим активностима или нас контактирајте: